vineri, 13 mai 2016

Mască hidratantă pentru părul creţ cu oţet de mere

Dacă vrei ca buclele tale să fie mai bine definite şi mai hidratate, îţi recomand următoarea mască de păr cu oţet de mere, miere şi ulei de cocos. Aceasta ajută la regenerarea şi întărirea firelor de păr şi oferă strălucire părului. Ai nevoie de 2 linguri de ulei de cocos, o lingură de miere şi de 2 linguri de oţet de mere.

Cum se prepară: se amestecă toate ingredientele într-un bol de sticlă şi se încălzesc în cuptorul cu microunde pentru câteva secunde. Se aplică masca pe părul uscat şi se lasă să acţioneze timp de 20-30 de minute. Pentru a o îndepărta, se şamponează părul şi se clăteşte cu apă călduţă din abundenţă.

Iar pentru bucle şi mai perfecte, după spălare, poţi aplica următorul truc: lasă părul să se usuce puţin, iar apoi ia câte o șuviță, răsucește-o pe deget şi prinde-o cu o agrafă. Stai aşa pentru o oră sau două, până când părul se usucă, iar apoi desprinde agrafele. Pentru a mări volumul acestora, trece degetele prin păr.

Părul creţ are nevoie de măşti de păr aplicate săptămânal, pentru că este mai uscat de fel, iar firele pot deveni foarte uşor rebele şi fără viaţă. Te sfătuiesc să citeşti şi articolul de aici pentru mai multe sfaturi. J


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu