joi, 8 septembrie 2016

Două tipuri de coafuri elegante de mireasă care te pun în valoare

Pentru a fi o mireasă simplă, frumoasă, dar în acelaşi tip elegantă poţi încerca coafurile simple şi finisate. Una dintre propuneri este aşa zisul coc spaniol. Se poate realiza destul de uşor şi va rezulta look-ul mult dorit.

Pentru a-ţi accentua feminitatea poţi opta şi pentru cocul înalt sau într-o parte. Vei avea o formă finisată care va transmite multă eleganţă şi senzualitate.

Pentru o viitoare mireasă, rochia potrivită acestui tip de coafură ar fi una cu sau chiar fără bretele. Umerii vor fi scoşi în evidenţă cu ajutorul unui tip de frizură exemplificat mai sus.
Coafuri cu împletituri
Că suntem mirese sau nu, aproape că ne-am îndrăgostit de versalitatea acestor frizuri. Modul în care sunt aranjate suviţele de păr garantează rezultatul unei coafuri excelente fie pentru ziua în care vei fi mireasă, fie pentru ziua în care vrei să fii alături de cei dragi la unul dintre momentele importante ce va avea lor în viaţa lor: botez , nuntă sau aniversare. Fashionistele adoră aceste împletituri care se pot realiza atât pe părul lung, cât şi mediu. Superb, nu?

Cea care va creea o imagine demnă de apreciat va fi rochia. Se poate opta pentru o rochie stretch, mulată până deasupra genunchilor sau chiar o rochie lungă cu umerii lăsaţi. Este cazul să vă puneţi în valoare frumuseţea părului şi a siluetei.

Tu ce tip de coafură preferi? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu